Azjatyckie Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj azjatyckiego Spaghetti. Ten przepis daje 5 porcji z 271 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 246 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz grzyby, cukier, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Azjatyckie "Spaghetti" I Klopsiki, Inspirowane Azją klopsiki i Spaghetti, oraz Azjatyckie Spaghetti Z Klopsikami Z Kurczaka podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni smażyć grzyby, groszek śnieżny, marchew i cebulę w oleju, aż będzie krucho-miękka.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
W małej misce połączyć sos sojowy, cukier i cayenne.
Dodać makaron i mieszaninę sosu sojowego do patelni i wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z oceną 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) oraz mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność z żółtymi jabłkowymi egzotycznymi nutami cytrusowymi, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, chrupiącej kwasowości, dodając winu orzeźwiającego charakteru. Rozkwitnie i zyska na złożoności dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.