Azjatyckie Skrzydła Przeszklone

Azjatyckie Skrzydła Przeszklone
Azjatyckie Przeszklone skrzydełka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz skrzydełka z kurczaka, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Azjatyckie Gorące Skrzydełka, Azjatyckie Lepkie Skrzydła, oraz Azjatyckie Skrzydełka Z Kurczaka.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn