Azjatyckie półki z jagnięciną w sosie sezamowym
Azjatyckie półki z jagnięciną w sosie sezamowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, nasiona sezamu, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor Sezam Crusted Baranek Stojaki, Regały przeszklone z jagnięciny, oraz Stojaki Jagnięce Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.