Azjatyckie Paszteciki Z Tuńczykiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Azjatyckie paszteciki z tuńczyka mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 21g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, jajko, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Azjatyckie paszteciki z tuńczykiem z makaronem sezamowym Quinoa, Azjatyckie Paszteciki Wieprzowe, oraz Azjatyckie Paszteciki Z Łososia.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj tuńczyka, jajko, bułkę tartą, zieloną cebulę i czosnek. Wymieszaj sos sojowy, sos teriyaki, ketchup, olej sezamowy i pieprz. Uformować mieszaninę na około 6 pasztecików o grubości około 1 cala. Lekko posypać każdy patty ze wszystkich stron z mąki kukurydzianej.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu. Smażyć każdy patty około 5 minut z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.