Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 359 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowy ryż, łodyga selera naciowego, bułka tarta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatyckie hamburgery z ryżem i soczewicą, Curry Paszteciki Z Soczewicy, oraz Paszteciki z soczewicy z sałatą i jogurtem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać ryż, soczewicę i 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu 2-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka i wchłonie wodę. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Mieszanka ryżu zacieru lekko widelcem. Wymieszać orzechy nerkowca, bułkę tartą, 2 łyżki sosu stir-fry, cebulę i jajko. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, każda o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Stir Fry
Bułka Tarta
Orzechy Nerkowca
Cebula
Ryż
Jajko
3
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. Gotować paszteciki na patelni o 10 protokół, obracając raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Usunąć paszteciki z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Podgrzać pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu do wrzenia w tej samej patelni; zmniejszyć ogień do medium. Przykryć i gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj paszteciki. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż paszteciki są gorące.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Raats Original Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.