Azjatyckie paszteciki i warzywa z indyka

Azjatyckie paszteciki i warzywa z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckich pasztetów i warzyw z indyka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przyprawionych pasztecików z indyka, warzywa stir-fry, hawajski SOS stir-fry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Azjatyckie Paszteciki Z Indyka, Duszone warzywa z indyka i Azji, oraz Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzeć 1 łyżeczkę skórki z pomarańczy. Skórka pomarańczowa; wyrzucić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2
Pomarańczę pokroić w cienkie kliny lub plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
3
Wymieszać sos do smażenia, brązowy cukier i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Stir FrySOS Stir Fry
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
4
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować indyka na patelni o 3 protokół z każdej strony lub do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieś indyka na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj mieszankę smażyć sos i warzywa na drugiej stronie patelni; dobrze wymieszać do herbu warzywa z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 10 do 12 minut; mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać w pomarańczowych klinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
8
Podawać indyka z dodatkiem mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn