Azjatyckie paszteciki i warzywa z indyka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckich pasztetów i warzyw z indyka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przyprawionych pasztecików z indyka, warzywa stir-fry, hawajski SOS stir-fry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Azjatyckie Paszteciki Z Indyka, Duszone warzywa z indyka i Azji, oraz Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzeć 1 łyżeczkę skórki z pomarańczy. Skórka pomarańczowa; wyrzucić skórkę.
Pomarańczę pokroić w cienkie kliny lub plastry.
Wymieszać sos do smażenia, brązowy cukier i skórkę pomarańczową.
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować indyka na patelni o 3 protokół z każdej strony lub do jasnobrązowego.
Przenieś indyka na jedną stronę patelni.
Dodaj mieszankę smażyć sos i warzywa na drugiej stronie patelni; dobrze wymieszać do herbu warzywa z sosem.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 10 do 12 minut; mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać w pomarańczowych klinach.
Podawać indyka z dodatkiem mieszanki warzywnej.