Azjatyckie klopsiki z pieczarkami i makaronem ryżowym
Azjatyckie klopsiki z pieczarkami i makaronem ryżowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Mieszanka imbiru, mniej sodu rosół z kurczaka, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatyckie klopsiki z pikantnym makaronem ryżowym, Makaron Daikon i Broccolini z azjatyckimi klopsikami wieprzowymi, oraz Azjatycki Makaron Ryżowy Chili Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokryć wnętrze torby piekarnika sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Umieścić torebkę na dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Połączyć mielonego indyka, pokrojone w kostkę grzyby, zielona cebula, 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, 1 łyżeczka sosu sojowego, i olej sezamowy w misce, i kształtować 16 (1-calowy) klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
Zielona Cebula
Skrobia Kukurydziana
Olej Sezamowy
Klopsiki
Grzyby
Sos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieścić klopsiki na pojedynczej warstwie papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
6
Połącz gorącą wodę i paluszki ryżowe w misce i odstaw 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dobrze odcedzić i dwukrotnie przeciąć nożyczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki Kuchenne
8
Połącz 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej i bulionu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj 2 łyżeczki sosu sojowego, sherry i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Sos Sojowy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
10
Dodaj paluszki ryżowe, pokrojone grzyby, imbir, curry i czosnek, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Imbir
Curry W Proszku
Ryż
11
Umieścić mieszaninę makaronu w przygotowanej torbie piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Umieścić klopsiki na mieszaninie makaronu, i złożyć krawędzie worka na uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Makarony
13
Piec w 450 przez 20 minut lub aż klopsiki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Umieścić worek piekarnika na talerzu, rozciąć ostrym nożem, a następnie obrać folię.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.