Azjatyckie gruszki z anyżem zapiekane w pergaminie

Azjatyckie gruszki z anyżem zapiekane w pergaminie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckich gruszek z anyżem zapiekanym w pergaminie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sok z cytryny, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kremowe Kokosowe gotowane gruszki z anyżem gwiazdkowym, Anyż Gwiaździsty Wieprzowy, oraz Herbatniki z anyżem gwiazdkowym.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn