Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckiego gorącego i kwaśnego Slaw. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Jeśli masz d kapusta-i-marchew surówka, olej canolan, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hot Pink Coconut Slaw, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę kapusty; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 30 minut przed podaniem.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.