Azjatyckie Gazpacho

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj azjatyckiego Gazpacho. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 224 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, czosnek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką.
Instrukcje
Chili umieścić w misce. W małym rondlu, rozgrzać olej na średnim ogniu; zielona cebula gotować, aż zaczną brązowieć.
Dodać czosnek; gotować na złoty kolor.
Przelać przez sitko na chili; odstawić olej chili na bok do ostygnięcia.
Usuń zieloną cebulę z Sitka i wyrzuć. Ząbki czosnku drobno posiekać i odstawić na bok.
W dużej misce dodać zimną wodę na pokrycie cebuli; odstawić 20 protokół.
W dużym garnku z wrzącą wodą, blanszować pomidory 20 sekund; odcedzić. Spłucz pod zimną bieżącą wodą. Miąższ pomidora drobno posiekać i dodać do cebuli. Przecedzić zgromadzone soki z miski; dodać do pomidorów i cebuli.
W małej misce wymieszać imbir, sos rybny i 2 łyżki (25 ml) wody. Przecedzić przez kawałek gazę na mieszankę pomidorowo-cebulową, wyciskając, aby wycisnąć sok. Wymieszaj ogórek, paprykę (jeśli używasz), miętę lub kolendrę, sok z limonki i olej chili, aż dobrze wymieszasz. Doprawić do smaku solą. Cienkie z wodą lub sokiem pomidorowym do pożądanej konsystencji. Chill 30 minut lub do ostygnięcia.
Na suchej patelni na średnim ogniu, tosty suszone chili aż ciemnieje, ale nie Czarny.
Chili przenieść do młynka do przypraw (lub zaprawy i tłuczkiem)i zmielić na dość drobny proszek.
Udekoruj schłodzone gazpacho klinami limonki i liśćmi ziół.
Podawać z prażonym chili w proszku do przyprawiania do smaku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;