Azjatyckie Burgery z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 436 kalorii, 32G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz skórkę z limonki, przyprawiony ocet ryżowy, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hamburgery Azjatyckie, Hamburgery w stylu azjatyckim, oraz Azjatyckie Hamburgery Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozpuścić 1/4 łyżeczki cukru w 3 łyżkach octu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać ogórek i czerwoną cebulę; wrzucić do herbu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Czerwona
Ogórek
5
Umieścić tuńczyka w robocie kuchennym; pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
W misce łączymy posiekanego tuńczyka, zieloną cebulę, kolejne 3 składniki (przez sól), 1 1/2 łyżki octu i 3/4 łyżeczki cukru. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji wilgotnymi rękami, kształtując każdą z nich w patty o grubości 1/2 cala. Naciśnij kciuk w środku patty, pozostawiając wcięcie wielkości niklu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ocet
Cukier
Sól
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 4 minuty. Turn paszteciki nad; grill 4 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Zdjąć z grilla; przykryć i odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu równomiernie na ściętych bokach każdej bułki. Górne dolne połówki bułek z pasztecikami. Łyżka mieszanki ogórka równomiernie na wierzchu pasztecików, za pomocą łyżki szczelinowej. Ułóż kolendrę równomiernie na mieszaninie ogórka. Przykryć wierzch Koka.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.