Azjatycki stek z flanki ze szparagami i Pilafem z dzikiego ryżu

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatycki stek z flanki ze szparagami i pilawem z dzikiego ryżu może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sosu sojowego, zielona cebula, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Azjatycki Stek Z Flanki, Azjatycki Stek Z Flanki, oraz Azjatycki Stek Z Flanki.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty lub aż będą chrupiące-miękkie.
Dobrze osuszyć i schłodzić.
Połącz sos sojowy i następne 4 składniki (sos sojowy przez czosnek), rezerwując 1/3 szklanki mieszanki sosu sojowego. Odstawić.
Umieść pozostałą mieszankę sosu sojowego, szparagi i stek w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; uszczelnij. Marynować w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Szparagi i stek wyjąć z worka i wyrzucić marynatę.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj szparagi i stek, i gotować stek 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, obracając szparagi w razie potrzeby.
Stek ułożyć na półmisku i przykryć folią.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Połączyć 1/3 Puchar reserved mieszanki sosu sojowego, szpinak, ryż, seler, olej, i cebula; wrzucić do herbu. Szparagi, stek i pilaw z dzikiego ryżu podziel równomiernie na 4 talerze.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.