Azjatycki SOS Ananasowy

Azjatycki SOS Ananasowy
Azjatycki SOS ananasowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 174 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, sos teriyaki, ananasa w soku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Przyprawa azjatycka przetarta żeberkami z ananasowo-imbirowym sosem BBQ i czarno-białym sezamem, Azjatycki Karmelizowany Ananas, oraz Azjatycka sałatka z krewetkami i ananasem.

Instrukcje

1
Połączyć sok ananasowy, sos teriyaki, sos sojowy, sok z cytryny, ananas, cukier, i czosnek w proszku w rondlu na średnim ogniu; gotować, aż płyn zmniejszy się do syropu, o 5 protokół. Mieszaj wodę przez mieszaninę; kontynuuj gotowanie, aż mieszanina ponownie zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AnanasAnanas
Sos SojowySos Sojowy
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSos
Magazyn