Azjatycki makaron z kurczakiem
Jeśli chcesz dodać więcej Azjatyckie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Azjatycki makaron z kurczakiem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, olej canolan, sos do smażenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Azjatycki Kurczak I Makaron, Azjatycki kurczak i makaron, oraz Azjatycki kurczak i makaron.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w małej misce wymieszaj sos do smażenia, miód i płatki czerwonej papryki; odstawić.
Na dużej patelni podsmaż kurczaka na oleju, aż się zrumieni i nie będzie już różowy.
Dodaj czerwoną paprykę i cebulę; gotuj przez 2 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące. Dodaj mieszankę sosu.
Dodaj kolendrę i gotuj przez 1 minutę.
Odcedź makaron; wrzucić z olejem sezamowym.
Podawać z mieszanką kurczaka; posypać sezamem.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje najlepsze typy dla Azji. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Faire La Fete Cremant de Limoux z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir