Azjatycki Gorący Garnek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckiego gorącego garnka. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 4,52 zł za porcję. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 minuty.
Dodaj bulion, sos sojowy, imbir i sos chili (jeśli używasz) i połącz. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szalotki, marchew, i zielona fasola. Dusić, aż warzywa będą miękkie, 5 do 6 protokół.
Odcedzić makaron i pokroić na 3-calowe długości. Makaron podzielić między poszczególne miski i kadzi zupę na górze.Wskazówka: celofan i makaron ryżowy można znaleźć w alejce azjatyckiej większości supermarketów. Jeśli wolisz bardziej znaczącą zupę, zastąp 8 uncji makaronu z anielskimi włosami lub pełnoziarnistego spaghetti, rozbijając pasma na kawałki przed gotowaniem.