Azjatycki Chutney Gruszkowo-Figowy
Azjatycki Chutney gruszkowo-figowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka octu balsamicznego, brązowego cukru, azjatyckich gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, Gruszka Chutney, oraz Gruszka Chutney.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 13 minut lub aż gruszki będą miękkie.
Zdjąć z ognia; podawać na ciepło. Resztki chutney przechowywać w lodówce do 3 dni.