Azjatycka Zupa Z Makaronem Wołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej zupy z makaronem wołowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 254 kalorie, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kolendry, marchew, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, Azjatycka zupa z wołowiną i makaronem, oraz Szybka Azjatycka Zupa Z Makaronem Wołowym.
Instrukcje
Wołowinę pokroić w bardzo cienkie paski. W misce połączyć wołowinę z sosem sojowym. (Dodałem trochę pokruszonej czerwonej papryki-uwielbiam przyprawę). w dużym rondlu na dużym ogniu, doprowadzić bulion, imbir i czosnek do wrzenia.
Dodać wermiszel; gotować przez 2 minuty lub aż zmięknie.
Dodać wołowinę, marchew i kapustę.Powrót do wrzenia; gotować przez kolejne 2 minuty.
Dodać kiełki fasoli i gotować przez 1 minutę lub do ogrzania.Chochla do misek; udekoruj kolendrą i posiekaną zieloną cebulą.
W razie potrzeby skropić olejem sezamowym.