Azjatycka wieprzowina i warzywa Stir-Fry

Azjatycka wieprzowina i warzywa Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj azjatyckiej wieprzowiny i smażyć warzywa. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1208 kalorii, 38g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz SOS stir-fry, cebulę, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Asian Pork & Vegetable Stir-Fry for Two, Azjatyckie Warzywa Stir Fry, oraz Azjatyckie Warzywa Stir-Fry.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart ugotować ryż w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick, umieścić wieprzowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku. Gotować na dużym ogniu 4 do 6 minut, często mieszając, aż wieprzowina zacznie brązowieć. Wymieszać z zupą i sosem stir-fry; podgrzać do wrzenia. Wymieszać w strąkach grochu. Gotować na dużym ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż strąki grochu będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podawać mieszankę wieprzową na ryżu; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn