Azjatycka Surówka Z Sosem Miso-Imbirowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, 2 kapusty, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym, Azjatycka surówka z sosem Miso-musztardowym, oraz Azjatycka komosa ryżowa z sosem imbirowym-miso dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.