Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym

Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym
Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka 2 kapusta, 2 kapusta, olej roślinny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka surówka z sosem Miso-musztardowym, Azjatycka komosa ryżowa z sosem imbirowym-miso, oraz Ginger-Miso Tofu Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połącz ocet ryżowy, miso, majonez, sok z cytryny, imbir i cukier i procesuj, aż będzie całkowicie gładki. Po włączeniu maszyny powoli i równomiernie dodać olej z pestek winogron. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wlać 1/2 szklanki dressingu do dużej miski i przechowywać w lodówce resztę do innego użytku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj zieloną i czerwoną kapustę, marchew, rzodkiewki i szalotki do miski i wrzucić do herbu dokładnie z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Habit Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Habit Chenin Blanc
Habit Chenin Blanc
Klasyczny styl starego świata Chenin z mnóstwem mineralności, zielonej papai, cytryny meyer, białego brzoskwini nutmet i chudych owoców pestkowych z pikantną kwasowością. Super jedzenie przyjazne wino, które jest szalony parowanie z ostryg i pieczonego kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn