Azjatycki ogórek, seler i sałatka z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 232 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z ogórka i selera, Sałatka z ogórka i selera z tuńczykiem, oraz Sałatka z selera i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ogórki, imbir, czosnek, jalapeño, sól, cukier, kolendra, sok z limonki i olej w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Gałązki Kopru Włoskiego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.