Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem
Azjatycka Sałatka z kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, kapusty napa, pasty chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem, Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem, oraz Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj migdały; smażyć 1 minutę.
Dodaj makaron; smażyć 3 minuty lub aż migdały i makaron są tosty. Odstawić.
Połącz sos sojowy i następne 6 składników (przez pastę chile) w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj kapustę, kurczak, i kolendra; wrzucić delikatnie do herbu. Top z pomarańczy i mieszanki migdałów.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.