Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem

Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem
Azjatycka Sałatka z kurczakiem wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1284 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sos sojowy, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem, Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem, oraz Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Przygotuj opatrunek 30 minut przed czasem, łącząc brązowy cukier, sos sojowy, olej sezamowy, olej sałatkowy i ocet ryżowy w karafce do sałatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2
Aby przygotować Chiński makaron ryżowy, podgrzać patelnię z kilkoma łyżkami oleju i oderwać trochę makaronu i dodać je do patelni i smażyć. Będą nadymać się na patelni, więc tylko dodać kilka na raz. Gdy zaczną się nadmuchiwać, Usuń i osusz je na papierowych ręcznikach. Pamiętaj, aby gotować wystarczająco długo, ponieważ pod ugotowanym makaronem będzie jak jedzenie igieł. Po ugotowaniu dodaj je do mieszanki sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W dużej misce połącz sałatę lodową, gotowanego i rozdrobnionego kurczaka, zieloną cebulę i prażone nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną CebulęPojemnik Na Posiekaną Cebulę
Sałata LodowaSałata Lodowa
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Schłodzić około 10 minut, a tuż przed podaniem dodać ugotowany makaron ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy GotowanyMakaron Ryżowy Gotowany
5
Podawaj w miseczkach sałatkowych i podawaj dressing w wylewanym pojemniku, aby Twoja rodzina mogła dodać tyle dressingu, ile chce. Można również wlać sos na wierzch sałatki, wrzucić, i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn