Azjatycka Sałatka z grilla z Manchego
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Azjatycka Sałatka z grillowanym stekiem z Manchego może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ser manchego, steki z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Azjatycka sałatka ze szpinakiem, Grillowany stek Azjatycki z sałatką z Mango, oraz Grillowany Stek Azjatycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki wołowe w zamykanej plastikowej torbie; wlej 1 szklankę marynaty / dressingu. Uszczelnij worek, wyciskając jak najwięcej powietrza. Przechowywać w lodówce 30 minut do marynaty.
Grill gazowy lub węglowy.
Steki umieścić na grillu na średnim ogniu; wyrzucić marynatę. Gotować 10 do 12 minut dla średniej doneness, obracając raz.
Wyjmij z grilla; steki pozostaw 5 minut przed krojeniem.
Ułóż 2 szklanki sałaty na każdym z 4 talerzy. Na wierzchu awokado i czerwoną papryką. Ułóż pokrojony stek na wierzchu każdego z nich.
Podawać z 1/2 szklanki marynaty / dressing na boku.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.