Azjatycka Sałatka wieprzowo-warzywna
Azjatycka wieprzowina i sałatka warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz nasiona sezamu, ocet ryżowy, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Asian Pork & Vegetable Stir-Fry for Two, Azjatycka wieprzowina i warzywa Stir-Fry, oraz Makaron wieprzowo-warzywny po Azjatycku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Polędwiczki wieprzowe natrzeć 2 łyżeczkami oleju.
Posypać pięcioramiennym proszkiem i czosnkiem w proszku.
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Gotować 20 minut, obracając 3 lub 4 razy, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różowy w środku i termometr do mięsa włożony w środku czyta 71°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
W dużej misce, wymieszać wszystkie pozostałe składniki sałatki z wyjątkiem nasion sezamu. W małej misce, ubić wszystkie składniki dressing z trzepaczką drutu, aż gładkie i grube.
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza. Łyżka sałatki na 6 indywidualnych talerzy do serwowania.
Pokroić wieprzowinę; układać na poszczególnych sałatkach.