Azjatycka Sałatka wieprzowo-ananasowa
Azjatycka wieprzowina i sałatka z ananasem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bazylia, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Hamburgery Wieprzowe Z Ananasem Azjatyckim, Azjatycka sałatka z krewetkami i ananasem, oraz Azjatycka Sałatka Z Krewetek, Ananasa I Orzeszków Ziemnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując 1 łyżkę soku. Wyrzucić pozostały sok ananasowy. Odstaw ananasa na bok.
Połącz zarezerwowany sok ananasowy, sok z limonki, sos rybny, cukier i czosnek.
W dużej misce umieścić zarezerwowane kawałki ananasa, cebulę i kolejne 4 składniki (cebula przez imbir).
Skropić 2 łyżki mieszanki soku z limonki na mieszance cebuli; wrzucić delikatnie.
Zmieszaj pozostałą mieszaninę soku z limonki z wieprzowiną, dobrze mieszając.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, i smażyć 3 protokół lub aż gotowe.
Dodać wieprzowinę do mieszanki cebuli; wrzucić dobrze.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.