Azjatycka Salsa Z Awokado
Przepis Azjatycki awokado Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,37 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nasiona sezamu, Gruboziarnisty koszerny, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sriracha glazurowany łosoś z azjatycką salsą z awokado, Pomidorowa, awokado i Azjatycka Salsa gruszkowa z smażoną rybą, oraz Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa.
Instrukcje
Wymieszaj nasiona sezamu na suchej patelniprzejdź na średnim ogniu, aż do aromatycznegoi światło złote, około 2 minut.
Przełożyć do małej miski do ostygnięcia.
Następnie wymieszać 6 składników w dużej misce.
Addwatercress, zielona cebula, andjicama; wrzucić do herbu. Delikatnie mieszać inavocados. Czy do przodu: może być 1 godzina do przodu. Cover; chill.
Salsę posypać grzankami i podawać schłodzoną.
* Dostępne w azjatyckiej sekcji żywności w niektórych supermarketach i na rynkach Japońskich.
Aby awokado nie przebarwiało się po pokrojeniu w kostkę, umieść je w sitku lub durszlaku i spłucz pod zimną bieżącą wodą, a następnie dobrze się zmyj. Kolor pozostanie przez co najmniej godzinę.