Azjatycka Sałatka letnia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, zieloną cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka letnia z marynowanym stekiem, Makaron azjatycki z letnimi warzywami, oraz Pikantne Azjatyckie Slaw Summer Rolls.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać zimną wodą. W dużej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem imbiru Dressing i udekorować. W osobnej misce ubijamy wszystkie składniki na sos imbirowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać sałatkę; wrzucić. Przechowywać w lodówce jedną godzinę; dekorować według uznania.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.