Azjatycka noc ryb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 403 kalorie, 36g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, zieloną cebulę, rybę dorsza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Friday night Fish pie, Paczka zabawy ... Date Night I En Papillote (ryba w pergaminie), oraz Piątkowy Wieczór! Baja Fish Taco z chrupiącą kapustą Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brzmi to jak ogromny przepis, ale ponieważ czas gotowania ryb nie jest długi, Twoim głównym zadaniem jest pękanie i wydobywanie mięsa z nóg kraba i pazurów.Metoda dla dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nogi Kraba
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
2
Pokrój rybę na 4 kawałki, umieść rybę w naczyniu do pieczenia lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść 2 plastry imbiru na każdym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Wlać soję i hoisin na rybę i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Ryby piec w nagrzanym piekarniku 180C przez 8-10 minut w zależności od grubości fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Usuń kawałki ryb i ułóż na rozgrzanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Umieść patelnię na umiarkowanym ogniu i dodaj składniki sosu z wyjątkiem mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać trochę wody do mąki kukurydzianej i wymieszać wlać do garnka mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
SOS polać rybą udekorować zieloną cebulą i podawać natychmiast.Sposób na cebulę i kraba imbirowego z sosem jajecznym.Możesz zostawić kraba w muszlach na czas, jeśli wolisz, usuwam mięso ze wszystkich oprócz 2 pazurów dla ułatwienia jedzenia. Może być niechlujny próbując złamać muszle po zmieszaniu z sosem. Również rezerwy kilka zielonej cebuli posypać na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(zalecany: Sos A1)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Krab
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Usuń mięso kraba z nóg i pazurów, zachowaj 2 pazury, aby udekorować talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
11
Rozgrzać oliwę na patelni lub woku i dodać cebulę, czosnek i imbir smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodaj zieloną cebulę i smaż przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
13
Dodaj soję, Chilli, sherry, bulion, wodę i mięso kraba smażyć 3-4 minuty, dodać 2 pazury kraba gotować przez kolejną minutę.Jajko ubić w misce i łyżką 3-4 łyżki sosu do jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Dodaj po kolei i wymieszaj, co zatrzyma jajko przed mieszaniem po dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
15
Wlać mieszaninę jaj powoli do patelni i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
16
Umieść mieszaninę w misce do serwowania, top z 2 pazurami kraba i posypać zieloną cebulą.Sposób Duszenia halibuta z imbirem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pazury Kraba
Halibut
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Pokrój rybę na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
18
Rozgrzać oliwę na patelni lub woku, dodać cebulę, imbir i czosnek smażyć przez 30 sekund - 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
19
Dodaj sos sojowy, sherry, bulion i wodę zamieszaj. Filet rybny dusić 7-8 Min obracając każdy kawałek raz podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
20
Rybę wyjąć na rozgrzany talerz, dodać trochę wody do mąki kukurydzianej i wlać do sosu, dodać cukier i mieszać, aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje zalać rybę udekorować zieloną cebulą i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
21
Podawać dania z ryb, jak jest lub można podawać z ryżem, uważam, że ryż zbyt sycące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.