Azjatycka Marynowana Spódnica Stek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj azjatyckiego marynowanego steka ze spódnicą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz hoisin, steki flank, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy, Marynowana Spódnica Stek, oraz Balsamiczna Marynowana Spódnica Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem piwo, sok pomarańczowy, hoisin, mirin, soja, Worcestershire, Sriracha i olej sezamowy. Wymieszać czosnek i cebulę.
Steki umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i zalać marynatą na wierzchu. Marynować co najmniej 30 minut, lub do nocy w lodówce.
Rozgrzej patelnię grillową lub grilluj na dużym ogniu.
Wyjmij steki z marynaty, wytrząsając nadmiar. Wyrzucić marynatę. Grilluj steki przez około 6 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Niech steki odpocząć na 5 minut przed krojenia. Pokroić w cienkie plasterki na ziarno i przenieść do talerza do serwowania.
Na wierzch posypać sezamem i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.