Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj azjatyckiego marynowanego steka ze spódnicą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz hoisin, steki flank, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy, Marynowana Spódnica Stek, oraz Balsamiczna Marynowana Spódnica Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem piwo, sok pomarańczowy, hoisin, mirin, soja, Worcestershire, Sriracha i olej sezamowy. Wymieszać czosnek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Szczypta Białego Sezamu
Sriracha
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Steki umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i zalać marynatą na wierzchu. Marynować co najmniej 30 minut, lub do nocy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Rozgrzej patelnię grillową lub grilluj na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij steki z marynaty, wytrząsając nadmiar. Wyrzucić marynatę. Grilluj steki przez około 6 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Niech steki odpocząć na 5 minut przed krojenia. Pokroić w cienkie plasterki na ziarno i przenieść do talerza do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.