Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj azjatyckiego marynowanego steka ze spódnicą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz hoisin, steki flank, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy, Marynowana Spódnica Stek, oraz Balsamiczna Marynowana Spódnica Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem piwo, sok pomarańczowy, hoisin, mirin, soja, Worcestershire, Sriracha i olej sezamowy. Wymieszać czosnek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.