Awokado-zupa krabowa to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, mięso krabowe, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zupa Z Awokado I Kraba, Zupa Z Awokado I Kraba, oraz Zupa z czerwonej papryki z krabem, awokado i limonką.
Instrukcje
1
Podgrzać bulion, wodę, cebulę i czosnek do wrzenia w 2-ćwiartkowym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać gorącą mieszaninę do robota kuchennego lub blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj sok z cytryny i awokado. Przykryć i przetworzyć około 30 sekund lub do uzyskania gładkości.