Awokado z ciepłym boczkiem pietruszka Vinaigrette
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Awokado z ciepłym boczkiem pietruszka Vinaigrette może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, sok z cytryny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciepły Bekon-Pieczarkowy Vinaigrette, Ciepły Boczek Winegret Szwajcarski Chard, oraz Kurczak smażony z ciepłym bekonem Vinaigrette.
Instrukcje
Boczek ugotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; ostudzić.
Zdjąć patelnię z ognia i wyrzucić wszystko, ale 2 łyżki. tłuszcz z bekonu. Podziel kliny awokado między 4 talerze.
Podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, 1/4 szklanki wody, sok z cytryny i cukier i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę, mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Natkę pietruszki wymieszać i pokruszyć w boczku. Natychmiast zalać klinami awokado i podawać.