Awokado i kozy ser faszerowane pieczarki
Awokado i kozi ser nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną paprykę, nerkowce, płaskie grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tarta szparagowa z grzybami balsamicznymi i kozim serem, Awokado, Groch I Kozi Ser Bruschetta, oraz Kremowe kanapki z awokado i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 230C / 210C fan / 232° / Gas mark
Grzyby obrać, doprawić czarnym pieprzem i odstawić.
Zwiędnij szpinak. Opłucz w durszlaku, a następnie zalej go czajnikiem z wrzącą wodą, aby go zwiędł. Wymieszać z zimną wodą, aby ostygła, następnie wycisnąć jak najwięcej wody, a następnie posiekać i rozłożyć na grzybach.
Posypać orzechami każdy grzyb, następnie top z plastrami awokado i kilka kozim serem. Doprawić pieprzem i piec przez 15 minut, aż grzyb się ugotuje.
Podawać z zieloną sałatką lub warzywami.