Awendaw czosnkowo-ziołowy
Czosnkowo-ziołowy Awendaw może być tylko przystawką, której szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka parmezanu, szczypiorku, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, Dip czosnkowo-ziołowy, oraz Kremowy Dip Czosnkowo-Ziołowy.
Instrukcje
Przynieś 1 łyżeczkę. sól i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę i wracaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, ubijanie często, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Usunąć kaszę z ognia i ubić na maśle.
Ubić około 1/4 gorącej mieszanki kaszy do jaj; ubić mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszanki kaszy. Stopniowo ubijaj mleko.
Trzepaczka w mąki kukurydzianej i pozostałe 1/2 łyżeczki. sól. Wymieszać z parmezanem, pietruszką, bazylią, szczypiorkiem, estragonem, czosnkiem i czarnym pieprzem.
Mieszankę kaszy wlać do lekko nasmarowanej 2 1/2 qt. naczynie do pieczenia.
Piec w 375 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do złotego koloru i ustawić.