Avocado Crema

Avocado Crema
Avocado Crema może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 221 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz awokado, kolendra, krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Avocado Crema, Sosy Ziemniaczano-Chorizo Z Avocado Crema, oraz Tacos rybne z awokado-Limonkowa Crema.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i przetwarzaj, aż będzie gładka, zatrzymując i skrobając boki miski gumową szpatułką w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SzpatułkaSzpatułka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przenieść crema do małej miseczki. Jeśli nie użyjesz natychmiast, naciśnij arkusz folii na powierzchnię i przechowuj w lodówce do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn