Autentyczny Boston Brown Bread może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 12 porcji z 146 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako chleb. 255 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju canolan, mąki, mąki kukurydzianej i maślanki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Boston Brown Bread, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubij maślankę, melasę, brązowy cukier i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Maślanka
Melasa
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Przenieś do natłuszczonego 8 cali. x 4-w. Bochenek; przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Folia Aluminiowa
3
Umieść patelnię na stojaku w puszce z wrzącą wodą lub innym dużym, głębokim garnku; dodaj 1 cal. gorącej wody do garnka. Doprowadź do delikatnego wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta, dodając więcej wody do garnka w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Patelnia
Garnek
4
Wyjmij patelnię z garnka; odstaw na 10 minut przed wyjęciem chleba z patelni na ruszt.