Autentyczne Hamburgery Elvisa
Autentyczne hamburgery Elvis może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 36g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ketchupu, masło orzechowe, ogórek koperkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Elvis Pie, Pies Elvis, oraz Gruby Elvis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieloną wołowinę podzielić na 4 paszteciki, posypać solą i czarnym pieprzem, odstawić na bok.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach i ogrzać. Cebulę gotować w boczku kapie aż lekko zbrązowieje, o 10 protokół, często mieszając; posypać cukrem podczas smażenia w razie potrzeby. Odstawić cebulę na bok.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Otwórz bułki hamburger i umieścić na blasze z wyciętych stron do góry; toast pod brojlerem, aż rumiane, 1 do 2 protokół. Odstaw bułki na bok.
Patelnia smażyć mielone paszteciki wołowe na tej samej patelni jak cebula, aż rumiane i soki uruchomić jasne, 5 do 8 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka hamburgera powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Umieść plasterek sera Cheddar na każdym patty i pozostawić ser do stopienia.
Aby zmontować, masło orzechowe rozłożyć na dolnych połówkach bułek; keczup rozłożyć na górnych połówkach. Top masło orzechowe z plastrami ogórków kiszonych, gotowana cebula, hamburgery z serem, plasterek boczku, kilka plasterków pomidora, i o 1/4 szklanki rozdrobnionej sałaty na kanapkę.