Autentyczne Chile con Queso
Need a przystawka bezglutenowa? Autentyczne Chile con Queso może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Jeśli masz cebulę, pomidor, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 78 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Autentyczna Meksykańska Wieprzowina Chile Verde, Chile Con Queso Dip, oraz Chile con Queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i pomidora; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać zielone chile; gotować przez 2 protokół następnie wymieszać z serem i mlekiem. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż ser się stopi.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.