Autentyczna Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż

Autentyczna Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Autentyczna Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście laurowe, szynkę, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 50 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj New Orleans Red Beans & Rice, Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż, oraz Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skracanie stopu na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i papryka w gorącym skrócenie do miękkości, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Połącz wodę, czerwoną fasolę i szynkę w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Mieszamy mieszankę cebuli do wody; do wrzącej wody dodajemy wędzoną kiełbasę i seler; wracamy do wrzenia. Do wrzącej wody wymieszać liście laurowe, przyprawę kreolską, tymianek i szałwię. Zmniejszyć ogień do niskiej, umieścić pokrywę na garnku, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usunąć i wyrzucić szynkę i liście laurowe; wymieszać z sosem paprykowym i podawać na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ryż BiałyRyż Biały
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn