Austriackie Kulki Czekoladowe
Austriackie kulki czekoladowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Mieszanka czekolady, cukru cukierniczego, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Austriackie Ciasteczka Orzechowe, Austriacki hash, oraz Gulasz Austriacki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. W dużej misce ubij cukier, jajko, żółtko, ekstrakt i mieszankę czekolady. Stopniowo dodawaj mąkę i dobrze wymieszaj. Dodaj orzechy. Uformuj w 3/4 cala. piłki i miejsce 1 w. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do zestalenia. Super.
W przypadku glazury w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości.
Dodaj ekstrakt, cukier i mleko i dobrze wymieszaj.
Zanurz wierzchołki ciasteczek w glazurze; pozwól, aby nadmiar kapał.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do zestalenia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.