Austriackie Ciasteczka Z Dżemem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Austriackie ciasteczka z dżemem. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka migdałów, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Austriackie Ciasteczka Orzechowe, Austriackie Ciasteczka Rugelach, oraz Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, śmietana razem masło i cukier.
Dodać wanilię i żółtko; wymieszać, aż będzie puszysta. Wymieszać z mąką i przechowywać ciasto w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C ). Prześcieradła do ciastek.
Odmierz ciasto łyżeczkami do herbaty i zwiń w kulki. Dip kulki do posiekanych migdałów i ustawić na przygotowanym arkuszu cookie 1 cal od siebie. Palcem zrób wgłębienie w każdym ciastku, wypełnij wgłębienie dżemem za pomocą łyżeczki lub torebki z ciastem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, ciasteczka powinny być złotobrązowe.
Wyjąć z patelni po upieczeniu do ostygnięcia na stojaku z drutu.