Australijska wołowina i papryka z Gnocchi

Australijska wołowina i papryka z Gnocchi
Aussie wołowina i papryka z Gnocchi jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz gnocchi ziemniaczane, paprykę, stek z flanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Aussie Beef Burgers, Pesto Gnocchi z kiełbasą i papryką, oraz Ragu wołowe z parmezanem Gnocchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Przenieść wołowinę do miski i przykryć folią, aby się ogrzać. Rezerwy oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zmniejszyć ogień do średniej, następnie mieszać w cebuli i czosnku, i gotować, aż przezroczysty, o 5 protokół. Wrzucić grzyby, czerwona papryka, i żółta papryka i gotować do miękkości, inny 5 protokół. Wymieszać pomidory i paprykę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Wołowinę połączyć z mieszaniną pomidorów i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Tymczasem przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj gnocchi i gotować, aż pływają, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
8
Odcedzić, następnie wrzucić gnocchi do sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn