Aussie Lime Pie
Aussie Lime Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz płatki owsiane, żółtka jaj, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Omlet Australijski, oraz Aussie Burger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową szklaną patelnię.
W średniej misce wymieszaj owies, kokos, mąkę i cukier. W osobnej misce wymieszaj roztopione masło lub margarynę, syrop kukurydziany i sodę oczyszczoną do uzyskania piany.
Dodaj mieszaninę syropu kukurydzianego do mieszaniny owsa i mieszaj, aż składniki zostaną dokładnie połączone. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dno i boki patelni.
W średniej misce wymieszać skondensowane mleko, sok z limonki, żółtka i skórkę cytryny. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, aż do uzyskania jędrności w środku. Nie pozwól, aby brązowy na górze. Schłodzić przed podaniem.