Aussie burgers with the lot
Aussie burgers z partii zajmuje około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 4,86 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 815 kalorii, 71g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jeśli masz majonez, cebula, Burger baps, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 88 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Aussie Burger Z Partii, Aussie Burger z "The Lot", oraz Aussie burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby hamburgery, wymieszać wszystkie składniki i dobrze ugniatać, aby wszystko dokładnie wymieszać. Oddziel mieszankę na 6, zwiń każdą W dużą kulkę, a następnie uformuj hamburgery (patrz zdjęcia, po prawej).
Włóż je do lodówki i, jeśli to możliwe, pozostaw do schłodzenia na co najmniej 1 godzinę. można je przygotować do 2 dni wcześniej.
Gotować hamburgery, uzyskać grill dobre i gorące z węgli świecące. Nie musisz dodawać oleju do hamburgerów.
Połóż je na grillu i pozostaw na kilka minut, aż brzegi zaczną się kolorować, a następnie wsuń plasterek ryby pod hamburgery i odwróć. Powtórz proces, a następnie obróć ponownie.
Wyjmij na chłodniejszą stronę grilla i pozostaw do gotowania przez dobre 15 minut, jeśli lubisz je dobrze ugotowane.
Podczas gotowania hamburgery, grill boczek i ananas. Top hamburgery z boczkiem, następnie dodać ser i umieścić z powrotem na grilla do stopienia. Podgrzej też Baki nad grillem, jeśli chcesz.
Podziel majonez między bazami bap i góry z hamburgery.
Dodaj ananasa, buraka, pomidora i sałatę, a następnie połóż pokrywki na wierzchu.