Azjatyckie warzywo Slaw jest a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ogórek, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Asian Vegetable Slaw, Asian Style Vegetable Slaw, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać majonez, mirin, ocet ryżowy, sos sojowy, sok z cytryny i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.