Asian Turkey Wrap

Asian Turkey Wrap
Asian Turkey Wrap może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Mieszanka lite sos teriyaki, oscar mayer Deli piersi indyka, mąka tortilla, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zawijanie Sałaty Z Indyka Azjatyckiego, Asian Chicken Wrap, oraz Asian Roll Sałata Wrap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać majonez i sos teriyaki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj sałatę i marchew; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
3
Top tortilla z indykiem, 2% mleka i mieszanki sałaty; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
2% Mleka2% Mleka
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn