Asian Spiced Beef Jerky
Asian Spiced Beef Jerky może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1201 kalorii, 113g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $9.45 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ocet balsamiczny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Lao Beef Jerky, oraz Beef Jerky.
Instrukcje
Na małej patelni, toast kolendra, ziele angielskie i cynamon na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni często, aż pachnące, o 2 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
Przenieść do młynka do przypraw i zmielić na proszek.
Dodaj pokruszony czerwony pieprz na patelni i tost na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 20 sekund. Zeskrobać czerwoną paprykę na talerz do ostygnięcia.
W średnim rondlu połącz sos sojowy z cukrem granulowanym, brązowym cukrem, octem, sosem Worcestershire i solą i gotuj na małym ogniu, mieszając, aby rozpuścić cukry. Wymieszaj z mielonymi przyprawami, pokruszoną czerwoną papryką, czosnkiem, imbirem i olejem sezamowym.
Przełożyć do średniej miski i ostudzić.
Linia 2 duże, obramowane blachy do pieczenia z folią i ustawić stojak druciany w każdym z nich.
Dodać mięso do sosu przyprawowego i wrzucić do herbu plastry.
Rozłóż pokrojone mięso na stojakach w jednej warstwie. Używając szczotki do ciast, zetrzyj mięso z częściami stałymi z sosu przyprawowego.
Piecz mięso na dolnej i środkowej półce piekarnika przez 2 godziny lub do wyschnięcia, ale lekko giętkie; Zmień patelnie w połowie czasu gotowania.
Schłodzić wołowinę przez 20 minut.
Zrób to z wyprzedzeniem: suszoną wołowinę można schłodzić w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.