Asian Meatball Wraps
Asian Meatball Wraps to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 20 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mieloną wołowinę, kliny z limonki i ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony Azjatycki Kurczak Klopsiki Sałata Okłady, Okłady do Spaghetti i klopsików, oraz Asian Meatball Sub.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mielone mięso z czosnkiem, szalotką, sosem rybnym, skórką z limonki, solą i pieprzem.
Rozwałkuj mieszaninę na 2-calowe kulki.
W dużej, żaroodpornej patelni, podgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodać klopsiki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 7 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 7 protokół, aż gotowane przez.
Każdy klopsik ułożyć w liściu sałaty lub sałaty i udekorować miętą.
Okłady podawać z ostrym sosem i limonkami.