Asian Coleslaw
Azjatycka Surówka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz korzeń imbiru, marchew, kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem ocet ryżowy, olej, masło orzechowe, sos sojowy, brązowy cukier, imbir,i czosnek.
W dużej misce, wymieszać zieloną kapustę, kapusta czerwona, kapusta napa, czerwona papryka, marchew, zielona cebula, i kolendra. Wymieszać z masłem orzechowym tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.