Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj azjatycką Coleslaw spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz migdały, groch, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć majonez i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodać mieszankę majonezu do mieszanki kapusty; dobrze wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Kapusta
4
Posypać migdałami. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.